Katalog za starce

Če naj verjamem temu, kar sem prebral v časopisu, namreč da se človek dokončno in brezprizivno postara, ko je star 65 let, bom zelo kmalu, že čez 10 mesecev, starec tudi sam. In bom zato že zdaj polistal po modnem katalogu za moške v tretjem življenjsko obdobju, da izberem svoj prihodnji imidž in stil. Seveda nočem biti bolan, nemočen in senilen starec (tak sem pa lahko čez noč, tudi če nočem), ne smrdljiv, zanemarjen in zapit. – Pa celo ne modri starec, da bi kot Sokrat na tržnici zraven opank prodajal še svojo pamet in filozofijo. Še manj vsakdanje dolgočasen starec, ki ves čas nekaj pospravlja in brklja okoli hiše, v nedeljo gre pa v cerkev, s hlačami na rob. (Sem pa raje raztresen starec s hlačami narobe.) – Še bolj bi si bil všeč kot zaljubljen starec, nadišavljen, z gizdalinsko rutko okoli vratu in s priročno tabletko viagre v mošnjičku za drobiž.
Seveda je pa najbolje, da se s to famozno življenjsko preokretnico pri 65-ih sploh ne ukvarjam in še vsaj pet ali deset let počakam s starčevsko modo, recepturo in frizuro.

  • Share/Bookmark

2 odgovorov to “Katalog za starce”

  1. bisa komentira:

    Prima!
    Pa ne samo ta zapis, tudi mnogi drugi tvoji so fajn.

  2. Tameika Boatman komentira:

    A free adult sex cam chat with (nearly) no limits!Thousands of free webcams from all over the world are waiting for you. Most of the performers are from America, but you also find others. At this free adult sex cam chat everything is free until a certain point. That means you will see couples fucking, solo girls playing with their beautiful bodies, gay people playing with each other and even transsexuals pleasuring themselves or their partner.Large thumbnails instead of weird signups or whatever are on the index pages no other cam sites, so you get direct access without any extra clicks. And yes, all their thumbs are real and live. So if you like one, just click it and you will see exactly what happened on the thumb a few seconds ago.You can choose your favorite cams by Featured, Female, Male, Couples, Transgender, and Groups if you are looking for something special. There is an enormous amount of different webcams online 24×7 with all kind of people.You can visit the site and have great time with open mind peoples : http://www.lyndia.cf/

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !