Apolonija

”Tisto, kar si moški najbolj želi od ženske, nista niti krepost niti modrost, da, v prvi vrsti niti lepota ali mladost, temveč strast, ki je po možnosti združena s pametjo in ki ga posrka v vrtinec radosti in trpljenja. S to in z nobeno drugo silo ne obdržiš moškega”.

Apolonija, res ne vem, zakaj mi že spet pošiljaš take in podobne mejle in dopise, pa kako nama ta teden kažejo ljubezenski horoskopi, itd. – A se nisva že lani, ja, celo že predlani zmenila, da bova samo še prijatelja in ne bova drug pri drugem razpihovala ljubezenskega ognja. Pomisli malo na moje staro srce in sive lase – pa tudi na svoje, čeprav si jih barvaš z ognjeno rdečo barvo, da si videti kot kakšna petdesetletna punkerica. Pa te menda že ne muči pomlad, poglej skozi okno, sneg je še do nižin in v Planici bodo šele čez par dni smučarski skoki?! Ali bi mi rada spet zvrtela glavo, tako kot si mi jo predlani v tem predpomladnem času ?! – Saj vem, da te je sram in se nočeš več spomnit, kaj vse sva takrat počela ob prižganih svečah in razlitem vinu v tvojem stanovanju… Ali pa te je že nehalo biti sram in bi rada, da se to ponovi… Apolonija, pazi se, ne igraj se z ognjem!

  • Share/Bookmark

2 odgovorov to “Apolonija”

  1. lordwales komentira:

    Jasno, kaj si moški želi od ženske, poleg ljubezni, kuhanja, otrok in kar je teh reči, a jebat ga, kako jo dobit?

  2. Lillian Marani komentira:

    Excellent post. I was checking continuously this blog and I am impressed! Extremely helpful information particularly the last part :) I care for such info much. I was looking for this certain information for a very long time. Thank you and good luck.

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !