Hujšanje

 Poletje je in če se že kopamo ne, si pa pomerjamo kopalke. Tiste, ki sem jih kupil predlani, pred dopustom v dvoje na grških otokih, in so mi bile takrat čisto prav, so mi letos že zelo na tesno. Najprej sem pomislil, da sem po pomoti oblekel sinove kopalke, poklical sem ga, da pogleda – pa niso bile njegove. „Poglej se v ogledalu – a ne vidiš, da si se zredil, trebuh imaš!“ je še navrgel sin, preden je šel nazaj v svojo sobo.

 Te mimogrede navržene besede so mi dale misliti. Res sem se postavil pred ogledalo in sem res videl, da imam trebuh. Pri pogledu od strani se je to še sploh zelo razločno videlo! O ti boga! Kaj pa zdaj?

 Najprej sem pomislil na to, da se mi je to zgodilo zaradi pomanjkanja ljubezni. Na dopustu v Grčiji so mi bile kopalke še prav, kar pomeni da takrat še nisem imel trebuha – to pa zato, ker sem bil tam s prijateljico. Nisva nič šparala pri hrani in pijači, a kar sva pojedla, sva vse pokurila, malo s plavanjem, še več pa v hotelski sobi – na tleh, na mizi, na stolu, v postelji, pod tušem, ali kjerkoli je že naneslo. Če si v dvoje , ne moreš dobiti trebuha, ljubezen je najboljša stvar za hujšanje, iz Grčije sva prišla oba zelo vitka in zagorela!

 Če pa samo bašeš vase in nič ne daš od sebe, se pa seveda razlezeš. Sicer me trebušasti ljudje ne motijo, ženski trebuščki so sploh seksi, ne maram žensk, ki so spredaj deske zadaj plohi! Sam pa res nočem biti debel, če že ne iz lepotnih, pa iz čisto praktičnih razlogov, ker če ti pri obedu pade žlica na tla, se laže skloniš in jo pobereš, če imaš 80 kil, kot pa 100 ali 120!

 Letos še nimam nobene ljubice, zato hujšam drugače. Na primer – ne grem na kremšnito koj v prvo slaščičarno čez cesto, ampak skočim na kolo in se odpeljem deset kilometrov dalje na Bled. – Ampak se ne obnese, ker sem tam ponavadi že tako sestradan, da zbašem dve kremšniti!

Mislim, da se bo treba oprijeti preizkušenih receptov in spet hujšati v dvoje. Res je neumno, da bi moral kupovati nove, večje kopalke, ko pa so mi lahko še zmeraj prav tiste izpred dveh let.

In to z nič truda, samo z ljubeznijo!

 • Share/Bookmark

5 odgovorov to “Hujšanje”

 1. nevenka komentira:

  No, če boš priden, ti bodo kopalke prav ravno septembra, in če boš hujšal še na morju, boš čisto shiral, kar pa tudi ni prov fajn, ker moški, ki ga vsaka sapica prestavi, tudi ni ne vem kaj.

 2. xy komentira:

  lepo videti ampak za hujšanje so potrebna tudi dve osebe potemgre lažje, če enkrat imaš kil preveč se ih ne znebišveč tako lahko, a za lepo postavo in koplake treba imeti lepo linijo

 3. Špelca komentira:

  :) :)
  Sicer bi se dalo tudi večje kopalke kupit, a vseeno je recept za hujšanje v dvoje boljši, hehehehe.
  No, sicer pa res lahko začneš sam, tako kot smo nekateri – manj jest, več se gibat, mogoče pa pri teku naletiš na kako tekačico, pri kateri se bo zaiskrilo ;)

 4. na jem komentira:

  Dobra metoda hujšanja. Nekako moraš najti še eno malo močnejšo punco (takšno, kot si jo opisal, da ti je všeč) in jo prepričati v tale način hujšanja. Nekako je to win-win hujšanje! Užitek s koristnim…

 5. agosto komentira:

  Ti iz srca privoščim, da najdeš eno “ta pravo” da bosta skupaj “športala”. ;)

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !