Plešem in jočem

 
MOŠKI, NAREDITE KAJ ZASE, APRIL JE TU! , piše na panoju pred prikazovalnico virtualnega seksa na Bledu.
 
Sem normalen zdrav moški in rad naredim kaj zase (pa ne samo v aprilu) – ampak virtualni seks res ni nekaj, po čemer bi se mi cedile sline.
 
Svoj moški pomladni ples sem danes zaplesal v hribih visoko pod Ratitovcem, na sončnem parobku nekje med Torko in Zgornjimi Danjami.
Ni bil to noben vnaprej načrtovan in pripravljen obredni ritual, po sili pogansko čaščenje sonca ali kaj podobnega new-agevskega in okultnega. Preprosto – bil sem tam, bilo je lepo in prijelo me je, da malo zaplešem! Sezul sem čevlje , da sem z bosimi nogami začutil zemljo in tudi srajco sem slekel, da sta mi prišla do živega sonce in veter. No, pa saj niti nisem plesal, samo malo sem poskakoval z noge na nogo, ker so me zbadali v podplate kamenčki in macesnovi storžki , zraven sem pa tulil in se drl in se režal – na koncu sem se pa še malo zjokal.
 

Jok pa je disciplina, ki jo zadnja leta zavestno gojim. Začelo se je spontano – takrat ko me je zapustila žena in sem videl, da nesrečo laže prenašam, če jo utapljam v solzah. Zdaj se pa že znam zjokati tudi od sreče ali pa tudi čisto brez zveze – npr. v avtu, ko slišim po radiu kakšno srce parajočo popevčico.
 
Moram pa probat še pred kakšno žensko. Solze mi polepšajo oči. Sem preveril v ogledalu.
 
 
 

 
 
 
 
 
 

 

.

 • Share/Bookmark

4 odgovorov to “Plešem in jočem”

 1. nevenka komentira:

  Človek te ne sme brati prezgodaj, ker dobi čudne navdihe.
  (Lotila sem se oken in zaves).
  Najbrž te ne sme brati niti prepozno.

 2. Edo komentira:

  manj brati in se bolj prepuščati navdihom

 3. nevenka komentira:

  :-) , no, preživela sem brez solza. Mene solze nič ne polepšajo, me nasmeh dosti bolj.
  Čeprav je moj bivši rad povzročal solze, dale so mu občutek moči, v tolažilnem seksu je menda zelo užival.
  Hvala bogu, je imel tudi plati, ki jih je človek zlahka imel rad.
  A sva se oba nučila skrivati.

 4. Dreama Johns komentira:

  The following time I learn a blog, I hope that it doesnt disappoint me as a lot as this one. I imply, I do know it was my option to read, however I actually thought youd have something interesting to say. All I hear is a bunch of whining about one thing that you can fix for those who werent too busy in search of attention.

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !