Preprečevanje samomorilnosti

Včeraj sem dobil pismo od prijatelja. Pismo ni osebne narave, prekopirano je in poslano na več naslovov. Na prijateljevo željo ga razpošljem naprej. To mi je še najlaže tako, da ga objavim v blogu.

 Spoštovani!

Želim pomagati vsem nesrečnim ljudem, vendar pa sem, žal, pri tem oviran!

Namreč, ker se bojijo za svoj ugled, saj kot edini in prvi na svetu zelo uspešno preprečujem samomorilnost in odpravljam nevrozo, oz.nevrotičnost, se določeni predstavniki s področja psihiatrije želijo nekako izogniti tej resnici!

Zato pa so mi povzročili blokado na nekaterih uredništvih, kot je sprejem e-pošte, morda tudi z izgovorom, da nikakor ne smejo imeti opravka z mano, kot češ, da sem morda nevarna oseba, za kar pa so, vsaj za kaj takega, nedvomno odlično usposobljeni. Namreč zelo dobro vedo, kako je potrebno pritisniti in tako prepričati urednike!

Resnično se nam lahko smilijo, saj so ubogi!

Tudi če bi bil navaden fičfirič ali nebodigatreba, se tako torej še ozrli ne bi name, tako pa zelo dobro vedo, da so moja spoznanja odlična stvar!

Namreč zelo dobro vedo, da posedujem že oblikovan nacionalni projekt o preprečevanju samomorilnosti, medtem ko ga oni nimajo, saj se za to že desetletja trudijo zaman!

Zato pa so tako zelo jezni name in me na vsak način želijo onemogočiti!

Prav tako pa zaradi njihove blokade ne morem blogati, ne uporabljati Facebook, in sem oviran tudi na e-pošti, da ljudje le ne bi spoznali resnice, da nekdo želi pomagati, eni pa to ovirajo! Namreč tako bi se osramotili pred vso javnostjo! Zato mi, lepo vas prosimo, pomagajte, saj ljudje po nepotrebnem umirajo!?

Namreč posedujete veliko moč!

Prosil pa bi tudi za vaš zelo dragocen odziv, ki pa naj bi bil pismen, saj mi, zaradi njihovega strahu in bojazni pred mojim znanjem, ki ga doživljajo, prebirajo e-pošto!

Zgodi pa se lahko tudi, da mi blokirajo sprejem vaše poštne pošiljke, saj so za to dovolj navihani! Če tako torej, zaradi tega, ne bi bilo mojega pravočasnega odziva, ste vedno dobrodošli, da me obiščete tudi osebno!?

Nudim pa, če bo to sploh potrebno, če pride vaša poštna pošiljka na moj naslov, dve moji telefonski številki, kar zagotovo presega njihovo nesramnost!

Prepričani smo lahko, da bo vladavina psihiatrije, ki je dolgo časa izkoriščala naivnost in nevednost ljudi, češ, kako pomembni so in kako veliko vedo, pa to seveda sploh ni res, kmalu potisnjena na realna tla!

Kot so primeri v svetu, po določenem trudu in prizadevanju, resnica in pravica vedno zmagata!

Vse to pa resnično osvobaja in s polno upanja, kot je vaše medsebojno razpošiljanje vsebine na zgoščenki, kar je tudi rešitev za mnoge!

Pa tudi, kot zanimivost, se pravzaprav oni bojijo nas in ne mi njih, saj smo jih povsem prepoznali in razkrili!

Da pa niste popolnoma sami, sem priloženi dopis in zgoščenko razposlal na velikansko množico naslovov po vsej Sloveniji in na tuje! Vse to pa se bo z vašim izmenjavanjem še veliko, veliko bolj razširilo, in to prav v vse možne kotičke!

Ker bodo predstavniki za psihiatrijo, tako postali izjemno nervozni in panični, bodo v svojem velikem strahu morda želeli še malce ponagajati, kot je morda oviranje pri telefoniranju, vendar nič zato, saj je enotna in združena množica vedno zmagala, ker ima veliko moč!

Pa tudi, prav vsaka nova znanstvena misel je na začetku uveljavitve naletela na odpor oziroma upor, dokler ni končno prišlo do vsesplošnega priznanja!

Ko bomo z našim prebojem uspeli omogočiti moja spoznanja mnogim, ki so v obupu in v veliki žalosti, vam bomo iz iskrenega srca hvaležni!

Nekaj besed o tem pa je vsebovano tudi v malo širšem uvodu, ki se tudi nahaja na zgoščenki!

Hvala lepa za vaše razumevanje in zelo dragocen trud!

Prilagam zelo lično oblikovano zgoščenko, katera pa ima zelo bogato vsebino! Na tej zgoščenki je predstavljen del knjige, ki ima skupaj 203 strani, v velikosti A4, in kjer je vsak deseti stavek novo svetovno spoznanje, predvsem v še nepredstavljenem delu! Namreč tudi, moj teoretični in praktični pristop potrjuje, in ki sem ga zelo obširno nadgradil na podlagi spoznanja svetovno znane ameriške psihoanalitičarke Karen Horneyeve!

Pri tem so predstavniki za psihiatrijo popolnoma brez moči, saj mojo verodostojnost misli tako torej potrjuje Karen Horney! To pa je odličen dokaz in protiargument, če bi morda kdo zlonamerno trdil, da bi bilo z mano slučajno lahko karkoli narobe! Namreč potem bi bilo nekaj narobe tudi pri Karen Horneyevi, kar je popolnoma logično, mar ne!?

Tudi to je zelo krepka spodbuda za pogum in polno trdne prepričanosti za vse tiste, ki bi želeli predstaviti mojo dejavnost, kar je rešitev za mnoge!

V veliko veselje pa mi je tudi, da vam lahko zaupam, da imam skrbno shranjene zelo uspešno opravljene psihoteste, seveda kot trden dokaz! Izvedeni so bili še celo v času moje začetne hude depresivnosti, in ki dokazujejo, da je moje trenutno zdravje resnično trdno in odlično! Večkrat mi samo ponagaja neprijeten občutek migrene!

Tako pa bodo zopet popolnoma razoroženi, saj me bodo morda še vedno skušali spodnesti! Vendar jim to nikakor ne bo uspelo, saj tudi zadnji neodvisno strokovni izvidi dokazujejo, kot spodbuda prav za vse, da se veselimo našega skupnega dela, tudi z vsemi tistimi, ki so mi nedavno še nasprotovali, saj vsi ogroženi kar kličejo za našo odrešujočo pomoč!

Vendar kljub temu, hvaležen bi vam bil zelo, če bi mi morda odpisali v določenem kratkem času, da ste dobili moj dopis in da vam tudi jaz takoj odgovorim pismeno, da sem prejel vaš dopis.

In da se vam tudi iskreno zahvalim za vašo zelo dragoceno podporo mojemu delu! Če pa vašega dopisa ne bi dobil in vam tako ne bi mogel odgovoriti, bi vas prosil, če bi me lahko poklicali v roku od 10 do 20 dni, da izvem za vaše zelo dragoceno mnenje!?

Namreč drugače bi bil naval resnično velik, če bi se prav vsi takoj odločili telefonirati. Hvala lepa!

  • Share/Bookmark

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !