Usklajenost ušesc

Težko se lotim česarkoli –  če pa že, potem grem pa na horuk.  Za pisanje bloga mi gre toliko časa, koncentracije  in energije, da pravzaprav ne utegnem brati in razmišljati o tem, kaj pišejo drugi. A tudi če kaj preberem in se mi ob tem utrne kakšna misel, teh misli ponavadi ne  zapišem in ne objavim.  Če bi koga pohvalil,  bi to lahko zvenelo, kot da od njega pričakujem da naslednjič tudi on hvali mene, da bi pa kritiziral , se pa tudi raje ugriznem v jezik, saj  sem v tej  blogerski areni, v kateri se večina protagonistov skriva pod  maskami in preoblekami, eden redkih, ki nastopa s svojim  pravim  imenom in priimkom,  in dokler smo eni razkrinkani drugi pa zakrinkani,   med nami ni pogojev za pošten  dialog in spopad mnenj.

Danes sem pa le napisal in oddal en komentar na tuj blog – mislim da celo prvi, odkar sem na tej  sceni. Pa ne da bi me v dotičnem blogu karkoli sprovociralo k pisanju, za komentiranje  sem imel druge razloge. Pred časom  sem si namreč malo ogledoval slikice na Googlu in sem  eno izbral za svoj logotip, oz. »avatar«. Poskusil sem jo prilepiti na svojo predstavitveno stran, pa ni šlo,  danes  mi je pa šinilo v glavo, pa poskusimo in poglejmo,  če se bo prijela h komentarjem . Preden sem pa lahko poskusil, sem pa seveda moral napisati komentar. In sem ga napisal in oddal in tudi videl da se je slikica prijela in da logotip deluje.

Komentiral sem pa kar tako na slepo in to kar prvi blog, ki sem ga kliknil. V njem je bilo govora o neki pasji razstavi, oz. tekmovanju, na katerem so psom poleg vsega drugega  ocenjevali, oz. merili tudi »usklajenost ušesc.« Napisal sem, da bi morali ocenjevalci usklajenost obeh uhljev oceniti in izmeriti najprej pri lastniku in  šele potem pri psu. Ne vem  ali je avtorica bloga  komentar objavila ali ne, vsekakor pa nisem hotel biti zloben, ampak samo duhovit.

Lahko pa da niti duhovit nisem bil,  saj so pasja lepotna tekmovanja nekaj,  kar me pušča popolnoma ravnodušnega in za kar se mi zdi škoda vsake pozornosti in vsake besede.

  • Share/Bookmark

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !